Vegetarisch kerstdiner van Meesterkok Rogér Rassin van het Van der Valk hotel Sassenheim
Ook dit jaar schotelt de Groene Uitdaging jullie weer een heerlijk vegetarisch driegangen kerstmenu voor, om thuis zelf te kunnen maken. Dit jaar is het menu bedacht door de Meesterkok Rogér Rassin van restaurant Nest; het a la carte restaurant binnen Van der Valk hotel Sassenheim – Leiden.
Rogér Rassin kan geweldig koken en laat jullie graag zien hoe je dit thuis ook kunt doen. Hij begon zijn carrière ooit in het Amstelhotel en sinds begin dit jaar zet hij zijn kookkunsten in voor de keuken van Van der Valk Sassenheim. Een hotel dat als familiebedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Op verzoek van De Groene Uitdaging heeft deze Meesterkok een heerlijk vegetarisch driegangenmenu voor de kerst samengesteld.
Heerlijk vegetarisch driegangenmenu
Met prachtige en feestelijke gerechten, die jij thuis in de keuken relatief eenvoudig na kunt maken en zo samen met jouw gasten een onvergetelijke kerst kunt beleven. In deze video legt Rogér Rassin stap voor stap uit hoe je dit gerecht op tafel krijgt. Onder de video kun je de recepten als pdf openen.
Recept vegetarisch driegangen kerstdiner (4 personen)
Klik op onderstaande linkjes om per gerecht het recept te downloaden.
Namens de Groene Uitdaging wensen we je alvast heel veel succes met het kerstdiner en hele fijne en duurzame feestdagen!