Artikel

Vegetarisch kerstdiner van Meesterkok Rogér Rassin van het Van der Valk hotel Sassenheim

10-12-2021
Vegetarisch kerstdiner van Meesterkok Rogér Rassin van het Van der Valk hotel Sassenheim

Ook dit jaar schotelt de Groene Uitdaging jullie weer een heerlijk vegetarisch driegangen kerstmenu voor, om thuis zelf te kunnen maken. Dit jaar is het menu bedacht door de Meesterkok Rogér Rassin van restaurant Nest; het a la carte restaurant binnen Van der Valk hotel Sassenheim – Leiden.

Rogér Rassin kan geweldig koken en laat jullie graag zien hoe je dit thuis ook kunt doen. Hij begon zijn carrière ooit in het Amstelhotel en sinds begin dit jaar zet hij zijn kookkunsten in voor de keuken van Van der Valk Sassenheim. Een hotel dat als familiebedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Op verzoek van De Groene Uitdaging heeft deze Meesterkok een heerlijk vegetarisch driegangenmenu voor de kerst samengesteld.

Heerlijk vegetarisch driegangenmenu

Met prachtige en feestelijke gerechten, die jij thuis in de keuken relatief eenvoudig na kunt maken en zo samen met jouw gasten een onvergetelijke kerst kunt beleven. In deze video legt Rogér Rassin stap voor stap uit hoe je dit gerecht op tafel krijgt. Onder de video kun je de recepten als pdf openen. 

Recept vegetarisch driegangen kerstdiner (4 personen)

Klik op onderstaande linkjes om per gerecht het recept te downloaden. 

 

 

Namens de Groene Uitdaging wensen we je alvast heel veel succes met het kerstdiner en hele fijne en duurzame feestdagen! 

Ook leuk om te lezen

Webinar over de Regionale Energiestrategie
Artikel
Op dinsdag 10 november 2020 organiseert RES-regio Holland Rijnland een webinar over de Regionale Energiestrategie (RES).
Gemeente Teylingen in top 3 Duurzaamheids Index 2021
Artikel
Gemeente Teylingen staat op de derde plaats van de Gemeentelijke duurzaamheids Index 2021!
Brouwerij Klein Duimpje ‘eigenlijk onbewust steeds duurzamer’
Interview
Erik en Marijke Bouman brouwen al zo'n 25 jaar bier en zien zichzelf eigenlijk onbewust steeds duurzamer ondernemen. 
Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie verwijzen we u door naar het cookie statement en het privacy statement.
 Cookies NIET accepteren